Lynhold

Alle vores hold fungerer som ”lynhold” det vil sige undervisningen er tæt forløb, eleven sættes i højsædet, holdene er små, og den tætte undervisning sikrer et ”hurtigt” forløb, da indlæringen fra gang til gang ikke glemmes, dette er erfaringen efter mange års køreskoledrift.

Vores lynhold afholdes udenfor skole og arbejdstid, så du ikke skal have fravær. Vi ved blandt andet at skolernes tilskrivning af fravær er en unødig stressfaktor når du tager kørekort. Derfor planlægges alle praktiske lektioner i tæt samarbejde med Dig, og dine muligheder for at afsætte 2x45 minutter til kørsel. Det kan for eksempel være du møder sent en dag, og vi har køretimer før du starter i skolen, du har måske et frimodul i skolen og vi bruger tiden til køretimer hvorefter du kommer tilbage til skolen og derfor undgår fravær, vi kører også eftermiddage efter skolen er slut, weekender og helligdage.

Vores teori afholdes 3-4 gange om ugen på forskellige ugedage, både hverdage og weekender. Så vidt muligt planlægges de 8 gange teori på forskellige ugedage.

Da forløbet er tæt og intenst, er det vigtigt at du er parat, forberedt og dedikeret til undervisningen.

Vi hjælper dig gennem hele forløbet. Du har den samme kørelærer fra start til slut, både på manøvrebane, teori, køretimer samt køreteknisk anlæg.
Kommer du langvejs fra, forsøger vi at finde en mulighed for, at du ikke skal bruge alt for meget tid med det offentlige, og finder en løsning på at komme til og fra teori, ved at arrangere afhentning ved en nærliggende station, eller busholdeplads.
Vi ser også på muligheden for du kan blive hentet og afleveret ved f.eks skole eller arbejde i forbindelse med køretimer. ( når disse ligger i rimelig afstand fra køreskolens "øvelsesruter/byer" )

Lynhold koster kr. 17.900,-

Lovpligtigt forløb på kun 2-3 uger
Kørsel til/fra teori
Køretimer 2 - 4 gange om ugen
Køretider når DU kan
Professionel og personlig rådgivning
Samme kørelærer gennem hele forløbet

Lynholdets opsætning indeholder

Teoriundervisning
4 lektioner på manøvrebane med din egen kørelærer som instruktør
16 lektioner på vej (én lektion er 45 minutter)
4 lektioner på køreteknisk anlæg med din egen kørelærer som instruktør
Administrationsgebyr, indeholder blandt andet adgang til online teorihjælp med teoriprøve og online versionen af forstå og bestå, oprettelse i booking, booking af prøver, samt lektionsplan.

Kører du hele dit forløb hos os og betaler hele forløbet ved opstart, er din første køreprøve inklusiv bil og forsikring inklusive i tilbudsprisen.
( du sparer kr. 2.000,- )

Dit engegement

Lægeattest, som er en forudsætning for at kunne tilmelde jer prøver, skal afleveres til køreskolen hurtigst muligt.
DU MÅ MEGET GERNE AFLEVERE DIN LÆGEATTEST FØR OPSTARTEN PÅ KØREKORTET, så vi får godkendelser på plads i god tid - når du har fået plads på et hold og indbetalt administrationsgebyret, kan vi allerede starte godkendelsesprocessen. ( det kan være måneder før din opstart)

Færdselsrelateret førstehjælp skal være gennemført før der kan bookes praktisk prøve, så få tilmeldt dig et kursus, gerne FØR opstart på køreskolen

Du skal møde til teori. Der er mødepligt til teori. Dog kan én teorigang gennemføres som hjemmestudie.

Du skal forvente køretimer 2-4 gange om ugen, vi planlægger løbende.

Du skal være opmærksom på, at færdselsstyrelsens teori og praktiske prøver p.t. ligger mandag til fredag fra 7:45 til 14:30. Det har vi desværre ingen mulighed for at påvirke.
Ligeledes er færdselsstyrelsens udbud af både teoretiske og praktiske prøver også en faktor på tidsrammen for afslutning af forløbet.

72456736_418674262166463_2025721874914213888_n
15994899_1286242624768304_6142779621996939354_o